Je vindt het in AG5

Is de informatie over de kwalificaties van je medewerkers overal verspreid?
AG5 combineert alles waaraan je werkt op één centrale plek.
Dit geeft jou een bedrijfsbreed overzicht op alle skillsmatrixen.
Jouw teams krijgen er inzicht in en je teamleiders beheren ze.
Iedereen met toestemming kan ze vinden en zien hoe het ervoor staat.

Waarom jouw organisatiestructuur niet complex is

Hebben jullie veel afdelingen, productielijnen, werkplekken, teams? En tientallen of honderden kwalificaties? Je denkt misschien dat er geen systeem bestaat dat dit overzichtelijk kan maken. Of dat zo’n systeem erg complex is om in te richten. Wij hadden er ook een zware dobber aan, maar we hebben de puzzel opgelost. Nu kun jij met drag and drop iedere organisatiestructuur nabouwen en alle mogelijke verbindingen maken tussen personen en de kwalificaties waaraan ze moeten voldoen. Je maakt daarna overzichtelijke matrixen.
Wij vinden dit de mooiste uitvinding van ons product!

Skills matrixen bouwen, zonder te programmeren

Een skills matrix in Excel betekent veel tabbladen en formules. Wat zet je op de x- en y-as?
Hoe groepeer je data: per medewerker, team of machinelijn? Wil je alleen behaalde certificaten zien of ook taken? En welke resultaten: de vereiste, de behaalde of toch de GAP? Dit alles is lastig om in Excel met formules aan elkaar te knopen. Dat kan veel beter in AG5. Daar kun je simpel zelf matrixen bouwen door informatie ‘bij elkaar te klikken’. Bepaal hoe je verbanden wilt leggen tussen medewerker, kwalificaties en bijvoorbeeld functies, machines of werkplekken. Alles is meteen zichtbaar.

Wie kan ik inzetten? het geheim van 'matchen'

Stel, jouw bedrijf heeft een nieuwe machinelijn aangekocht, moet een opdracht verzorgen voor een klant of er is iemand ziek. Jij moet dan uitzoeken wie de meest geschikte medewerkers zijn voor de klus. AG5 heeft hiervoor een unieke matching-methode die andere softwarepakketten niet hebben. Vind direct de meest gekwalificeerde medewerkers.

Eén centrale bibliotheek

Zijn er binnen jouw organisatie op meerdere plekken kwalificatiegegevens vastgelegd? Dan is de beschrijving en beoordeling van kwalificaties niet in dezelfde taal. Dat leidt tot onduidelijkheid. AG5 maakt gebruik van één centrale bibliotheek van alle voorkomende kwalificaties. Inzichtelijk voor de hele organisatie.

Hoe je in AG5 in 4 stappen een kwalificatie maakt:

Omschrijf de kwalificatie

Geef de kwalificatie een naam en categoriseer waar deze bijhoort. Bijvoorbeeld opleiding, werkplekinstructie, e-learning.

Kies je beoordelingsmethode

Welk meetsysteem gebruik je voor deze kwalificatie? Ja/Nee, Groen/Rood, Niveau 1 tot 4 of Leerling tot Mentor. Alles is mogelijk in AG5.

Stel je notificaties in

Loopt een certificering af? Is een herhaaltraining noodzakelijk? AG5 houd je hiervan op de hoogte met in te stellen notificaties. Bepaal zelf hoe en wanneer.

Gehaald? Voer het bewijs in

Upload het diploma, certificaat of andere bewijsvoering van iedere medewerker. Eenvoudig en mogelijk in alle bestandsformaten.

Hoe je de bekwaamheid van jouw medewerkers verbetert

In je organisatie veranderen processen en taken steeds, en daarmee de benodigde bekwaamheden. Hoe neem je de medewerkers daarin mee? In AG5 zie je direct waar ze staan, wat er voor de toekomst nodig is en waar ze naartoe kunnen groeien. Het is voor medewerkers enorm motiverend als hun bekwaamheid wordt erkend en inzichtelijk is.

Kun jij ook zo opzien tegen audits?

Van tevoren weet je niet wat de auditor gaat vragen. Hoe lekker zou het zijn als je alles direct kunt laten zien? Met AG5 diep je alle gevraagde bekwaamheidsinformatie meteen op.

shape Created with Sketch.

Inspectie op de werkvloer

Interne audit, inspectie vanuit de klant of een ISO certificering? Alle gevraagde info en bewijsvoering direct beschikbaar.

Status in het verleden

Kijk terug in de tijd en toon aan dat een medewerker bevoegd was om het werk uit te mogen voeren.

shape Created with Sketch.

Logboek

Monitor door wie, wanneer en welke gegevens in AG5 zijn aangepast, toegevoegd en/of verwijderd.

En natuurlijk bieden wij ook

shape Created with Sketch.

API Integraties

Integreert perfect met je HRM-, planning- en
e-learning systeem door middel van onze API (Application Programming Interface).

Multilanguage

Ons systeem is in meerdere talen te gebruiken.
Zo kunnen alle vestigingen, waar ook ter wereld, AG5 in een gewenste taal gebruiken.

Autorisatiebeheer

Stel verschillende autorisatieprofielen in, zodat je zelf kunt bepalen wie waartoe toegang toe heeft en wie wat mag wijzigen.

Heb je genoeg gelezen en wil jij ook aan de slag met het vervangen van jouw complexe spreadsheets?

Klik op de knop hieronder om een online demo in te plannen waarin we op jouw specifieke vragen in kunnen gaan.

 

JA! ik plan graag een online demo

Hoe weet je zeker dat je de investering terugverdient?

Dat weet je nooit zeker, er is maar één ding dat je zeker weet. Als je deze software niet probeert leveren jouw Excels morgen in ieder geval nog steeds dezelfde problemen op als vandaag.
En dan moet jij jezelf afvragen, hoeveel dit jou kost? Hoeveel tijd spenderen jij en je mensen vandaag aan het puzzelen in Excel? En hebben jullie nu de juiste inzichten en gegevens snel beschikbaar? Leidt dit ertoe dat jullie reactief bezig zijn in plaats van proactief?

Deze software hebben we gemaakt om je werk voor jou makkelijk te maken en om direct meer tijd te krijgen voor zaken die jij belangrijk vindt. En door onze ‘niet goed geld terug garantie’ loop je sowieso geen enkel risico.

 

Boek een demo